Veelgestelde vragen

over de webwinkel van Lotte Teussink ART

 

Verzendt u internationaal?
Ja, Lotte Teussink verzendt haar werk wereldwijd

Wat zijn de verzendkosten?
Verzending is gratis, wereldwijd

Is mijn bestelling verzekerd tijdens het verzenden?
Originele werken en limited edition prints worden verzekerd verzonden incl. tracking nummer. Het tracking nummer ontvangt u in een extra bericht via email. 

Verkoopt u ook kaarten en kleine prints?
Op de kunstmarkten in Amsterdam verkoopt Lotte Teussink ook kleinere artikelen zoals kaarten, pins en kunstprints. Momenteel zijn deze niet direct beschikbaar in de online webwinkel. Het is echter wel mogelijk om ze te bestellen. Neem contact op met Lotte Teussink en zij zal u een privé link sturen. 

Hoe snel verzendt u mijn bestelling? 
Over het algemeen verzendt Lotte Teussink bestellingen binnen 2 - 5 dagen. Soms kan het voorkomen dat het langer duurt, in dat geval ontvangt u daarvan een notificatie via email

Heeft u een minimum order bedrag? 
Ja, 15 euro

Zijn de prijzen in de webshop inclusief of exclusief btw?
De prijzen die in de webshop worden getoond zijn standaard inclusief btw. Voor uw administratie ontvangt u altijd een factuur via email. Mocht u bestellen vanuit een land buiten de EU, dan betaald u geen (0%) btw. Deze dient lokaal betaald te worden bij levering van het pakket, via de douane. U ontvangt daarvan automatisch bericht.  

Ik ben van gedachten veranderd, kan ik het gekochte werk retourneren?
Ja. Binnen 14 dagen na ontvangst van het product kunt u het werk retourneren. Voorwaarde is dat het product ongebruikt en in goede staat wordt terugontvangen. Als dat het geval is kunt u ervoor kiezen om het te wisselen voor een ander werk of voor volledige retournering van het aankoopbedrag. Houd er rekening mee dat retour verzendkosten voor rekening zijn van de koper. Houd er ook rekening mee dat als een werk in opdracht is gemaakt, of gepersonaliseerd op de voor- of achterkant, dat het werk niet geretouneerd kan worden. 

Werkt u in opdracht?
Soms. Als Lotte Teussink tijd heeft kan zij een werk in opdracht voor u maken. Het minimale formaat is 50x40cm. In overleg kunnen specifieke wensen worden meegenomen. Lotte Teussink zal vragen voor een voorschot dat niet restitueerbaar is. Vóór de volledige afbetaling ontvangt u duidelijke digitale afbeeldingen van het werk. Houd er rekening mee dat een werk in opdracht niet geretourneerd kan worden 


Kunt u werken personaliseren?
Zolang het originele werk niet aangetast wordt kan het gepersonaliseerd worden op de voor- of achterkant. Denk dan aan een persoonlijke boodschap of een naam. Alles in overleg. Houd er rekening mee dat een gepersonaliseerd schilderij niet geretourneerd kan worden

Hoe werkt de kunstkoopregeling? 
Lotte Teussink biedt een gespreide betaling voor originele werken vanaf 40x30cm. Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden.

 

Zijn de prijzen van de originele schilderijen bespreekbaar.?
Je kan het altijd proberen

 

 

 

Staat uw vraag er niet bij? Gewoon vragen. Lotte Teussink reageert zo spoedig mogelijk.

 

© 2017 - 2024 Lotte Teussink | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel