De Kunst van Kunst verzenden

Lotte Teussink biedt zorgvuldige verzending van haar originele schilderijen en prints
 

Het verzenden van een kunstwerk is iets dat speciale aandacht vereist. Het is noodzakelijk dat het werk aandachtig ingepakt wordt met verschillende lagen van beschermend materiaal. Daarnaast is het belangrijk dat het kunstwerk precies in de doos past zonder dat het kan bewegen. De originele schilderijen van Lotte Teussink worden volledig verzekerd verzonden inclusief tracking code. Lotte biedt veilige betaalmethoden, gratis verzending wereldwijd en 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Neem contact op als u interesse hebt om een origineel schilderij aan te kopen via een kunstkoopregeling. 


Originele schilderijen verzenden
 

Het vergt moed om een origineel kunstwerk online aan te schaffen. U vertrouwt de kunstenaar om het schilderij digitaal zo waarheidsgetrouw mogelijk te laten zien. In de webshop van Lotte Teussink ART krijgt u wat u op de foto's ziet. En Lotte Teussink zorgt ervoor dat het schilderij in perfecte conditie bij u thuis geleverd wordt.  

Originele schilderijen tot 80x60cm worden verzonden in een stevige kartonnen doos. Het schilderij wordt eerst ingepakt in een beschermende laag stevig noppenfolie, waarna het aan de boven en onderzijde extra versteviging krijgt met kartonnen platen. Vervolgens wordt het kunstwerk in golfkarton gerold zodat het precies in de doos past en niet kan bewegen. Lottes schilderijen worden volledig verzekerd verzonden, inclusief tracking code. Deze ontvangt u in een extra email zodra het pakket is verzonden.  

Lotte Teussink gebruikt zoveel mogelijk natuurlijk verpakkingsmateriaal. Voor de veiligheid van het schilderij is het echter noodzakelijk plastic noppenfolie te gebruiken om schade tijdens transport te voorkomen. Noppenfolie is prima te hergebruiken voor isolatie, of om breekbare cadeaus in te pakken en meubilair te beschermen tijdens een verhuizing. 

Grote originele schilderijen worden in een houten kist vervoerd, of ze worden van het houten frame afgehaald, en opgerold verzonden in een koker. Deze laatste optie is minstens zo veilig als de andere, en daarbij krijgt u de optie om het werk in te laten lijsten naar uw eigen smaak. Nadat u een werk heeft gekocht in de webshop, neemt Lotte Teussink contact op om de verschillende verzendopties te bespreken.

Uiteraard is het mogelijk om uw aankoop zelf op te halen in het atelier van Lotte Teussink.

Heeft u een vraag? Neem contact op via email, of bel 06 22970369. Lotte Teussink reageert zo spoedig mogelijk. 


Kunstprints verzenden

Limited Edition prints
Limited Edition kunstprints worden liggend verzonden in een plastic beschermhoes in een kartonnen doos, met extra kartonnen bescherming aan de binnenzijde. Het pakket wordt verzekerd verzonden inclusief tracking code. Deze ontvangt u via een apart email nadat het pakket is verstuurd. 

Kleine prints en andere producten
De kleine kunstprints worden verzonden in een stevige envelop via reguliere post service, zonder tracking code. Boeken, kaarten, pins en stickers worden ook verzonden via reguliere post service zonder tracking code. Het minimum bestelbedrag in de webshop van Lotte Teussink is €15

 

 

 

© 2017 - 2024 Lotte Teussink | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel