Een kunstwerk huren

Schilderijen_Reality expanding autumn rising

De schilderijen van Lotte zijn ook te huur!

Het is mogelijk om een schilderij van Lotte Teussink gedurende 4 maanden in huis te nemen. Ideaal bijvoorbeeld als u zeker wilt weten of u het wilt kopen of als u met enige regelmaat het interieur van uw woonkamer of kantoor wilt veranderen. Daar staat een huurvergoeding van € 30,- per maand tegenover, ongeacht formaat of verkoopprijs van het schilderij. Mocht u het na 1 tot 4 maanden willen kopen, dan worden de betaalde huurtermijnen op de aankoopprijs in mindering gebracht. Uiteraard mag u het werk eerder dan de maximale huurperiode retourneren. Ook mag u dan gewoon een ander schilderij uitzoeken.

Optioneel is de transportservice in een straal van 50 km van Rotterdam: € 15,- per rit (kosten boven 50 km in overleg)

Hoe gaat het in zijn werk? 

Vul onderstaand formulier als u een werk wilt huren en een afspraak wilt maken. Ook als u nog niet precies weet welk werk u wilt hebben, of als u benieuwd bent naar de huurvoorwaarden kunt u onderstaand formulier geheel vrijblijvend invullen. Lotte Teussink zal uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

Schilderijen_Moeder en kind

Nog niet zeker? 

Laat u overtuigen door de schilderijen in het echt te komen zien. U bent van harte welkom om langs te komen in Lottes atelier in Rotterdam, en te ervaren hoe kleurrijk en hoe groot de schilderijen in het echt zijn. Haar werkplek is direct naast het Centraal Station van Rotterdam, in het Groothandelsgebouw, unit Ak. 207. U kunt onderstaand formulier gebruiken voor het maken van een afspraak. 

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld
  *


Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.Social media

Je kunt mij ook volgen op Twitter en Facebook. Mijn muziek kun je ook vinden op mijn Vimeo kanaal.
 

icon_twitter2 icon_facebook2 icon_v