Blog

Blogfoto_De familie
Mei 2015

Kijkje achter de schermen

Zie hoe het meisje in 'De Familie' wordt geschilderd...

Een kijkje achter de schermen in mijn atelier. Dit is een video waarin je ziet hoe het meisje rechts in 'De Familie' geschilderd is. Uiteraard versneld afgespeeld anders zou je nog eens verveeld kunnen raken...

See how it's painted: The Family (detail) from Lotte Teussink on Vimeo.

Lotte Teussink is a visual artist living and working Rotterdam. In this work-in-progress video you can see how a detail of her latest painting 'The Family' was painted. Of course it's speeded up a little, because otherwise you'd be getting bored :) Enjoy!

terug naar overzicht
share

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.Social media

Je kunt mij ook volgen op Twitter en Facebook. Mijn muziek kun je ook vinden op mijn Vimeo kanaal.
 

icon_twitter2 icon_facebook2 icon_v